NIWO Vergunning aanvragen of verlengen Utrecht

Als lid van de Nederlandse orde van administratie en belastingdeskundigen realiseren wij uw niwo vergunning aanvragen. Met onze ruime 12 jaren aan ervaring kunt u van ons uiterst vakbekwame afwikkeling van uw aanvraag verwachten.

AVESTA is Deskundig

Al

Bedrijven gingen u voor

Al vanaf

Bekijk onze tarieven

Binnen

NIWO vergunning geregeld bij Avesta Finance B.V.

N

Ruime kennis

Met ruime kennis en expertise binnen de transportbranche helpen we ú graag en snel verder met het aanvragen van een NIWO-vergunning, afgeven van een WAS-verklaring (ZMP-toeslag) of het behalen van een Paychecked certificering.

N

Eerlijk geprijsd

Al vanaf €270,- binnen 24 uur in behandeling. Neem gerust contact op voor een exacte prijsopgaven op basis van uw situatie.

N

Snel en goed geregeld

Binnn 24 uur – is dat niet snel genoeg? Bel ons dan direct voor ene spoed aanvraag.

N

Lid van de Nederlandse orde van Administratie en belasting kundigen

Arian Hosseini helpt u bij het realiseren van uw niwo vergunning aanvragen. Ruim 2172 transportbedrijven gingen uw voor.

Realiseer je NIWO verklaring bij ons

Wij helpen u graag bij uw niwo vergunning aanvragen.

NIWO-vergunning transportvergunningen

Bent u beroepsvervoerder met een vrachtauto dat een laadvermogen van meer dan 500 kilo heeft? Dan moet u beschikken over een eurovergunning (transportvergunning). Bij het aanvragen van een tranportvergunning moet u eerst aan vier kwaliteitseisen voldoen: Kredietwaardigheid en riscodragend vermogen, Vakbekwaamheid, Betrouwbaarheid en een Reeële vestiging.

Om te bewijzen dat u kredietwaardig bent en over voldoende risicodragend vermogen beschikt, moet u een jaarrekening met verklaring van een accountant of administratiekantoor tonen. Uw vermogen komt tot stand door storting van kapitaal, inbreng voertuigen of een achtergestelde lening. Bron: www.niwo.nl

Omdat veel zzp’ers of kleine ondernemingen niet zijn aangesloten bij een accountant of administratiekantoor kunt u bij ons een verklaring laten afleggen over uw jaarrekening ten behoeve van uw kredietwaardigheid en risicodragend vermogen.

Als lid van de NOAB zijn wij geautoriseerd om de aanvraag van uw NIWO vergunningen te verzorgen. (Regeling wegvervoer goederen Art. 6 lid 6 b). Voor het beoordelen en afgeven van een balansverklaring hanteren we de tarieven zoals die zijn vermeld op de tarieven pagina.

Gecertificeerd en beëdigd

Als gecertificeerd lid van NOAB, zijn wij beëdigd tot het afgeven van een balansverklaring voor het aanvragen van (NIWO) eurovergunning.

Voor het beoordelen en afgeven van een accountantsverklaring hanteren we de onderstaande tarieven.

Onze werkwijze is vrij eenvoudig, u mailt ons het onderstaande gegevens en we zullen uw aanvraag binnen twee werkdagen beoordelen. Uw gegevens en documenten worden uiteraard strikt en veilig gedocumenteerd.

Arian portret foto: specialist in Niwo vergunning aanvragen

Utrecht is een gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 339.946 inwoners is Utrecht de op 3 na grootste stad na inwoneraantal van Nederland. De aaneengesloten stedelijk gebied omvat 493.667 inwoners. Het stadsgewest Utrecht omvat 660.873 inwoners. De gemeente Utrecht bestaat uit de woonplaatsen Utrecht, Vleuten, Haarzuilens en De Meern. De laatste drie van dit viertal vormen samen een wijk met bijna 47.000 inwoners binnen de gemeente Utrecht. De naam van deze wijk is Vleuten-De Meern. Vleuten-De Meern grenst aan de wijk Leidsche Rijn met ruim 32.000 inwoners. De grote uitbreiding van de stad Utrecht naar het westen heeft in 2016 ongeveer 80.000 inwoners. De 8 overige wijken van deze gemeente vormen tezamen de stad Utrecht van vóór de grote uitbreiding.

Kredietwaardigheidsverklaring NIWO aanvragen?

De stad Utrecht bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum van zowel de Randstad als Nederland.

Utrecht is één van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. De stad was in het jaar 1808 kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland, zoals Nederland destijds heette.

Utrecht huisvest drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Deze universiteit is de op een na grootste van Nederland. Er zijn ook drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht zijn hier onder ander gevestigd. Utrecht is de zetel van de rooms-katholieke aartsbisschop van Nederland en van de aartsbisschop van de Nederlandse kerkprovincie van de Oudkatholieke Kerk. Tevens zijn de Protestantse Kerk in Nederland en de kantoren van dit kerkgenootschap in Utrecht gevestigd.

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. De stad heeft een uniek dynamiek. Het middeleeuwse stadscentrum is klein genoeg om lopend te ontdekken, maar Utrecht is groot genoeg om jezelf voor meerdere dagen te vermaken met festivals, trendy winkels, musea en goede restaurants. 

Utrecht heeft een gevarieerde cultuur en een rijke historie. 

Balansverklaring NIWO aanvragen?

De naam Utrecht is afkomstig van het Latijnse Traiectum en duidt op een plaats waar in de Romeinse tijd de rivier de Rijn doorwaadbaar of over te steken was. De ‘U’ komt van het Oudnederlandse woord uut, dat ‘benedenstrooms’ betekent – Utrecht moet dus begrepen worden als ‘uit-Trecht’. 

Vanwege de Domtoren, beeldmerk van de stad en met 112,32 meter de hoogste kerktoren van Nederland, wordt Utrecht ook wel Domstad genoemd.

Accountantsverklaring NIWO aanvragen?

Vooral wijken als Voordorp, Wittevrouwen en Leidsche Rijn zijn zeer kinderrijk. Delen van onder andere Overvecht-Zuid daarentegen huisvesten veel ouderen. Mede door een sterke economische groei in Utrecht en ook de bouw van de wijken Leidsche Rijn en grote delen van Vleuten-De Meern neemt het aandeel lage inkomens, zowel als de werkloosheid al enkele jaren percentueel af, en hiermee begint Utrecht af te wijken van de andere grote steden.

Bevolkingsontwikkeling

Tot halverwege de zestiende eeuw was Utrecht de grootste stad van de noordelijke Nederlanden. Vanaf die tijd tot ongeveer het jaar 1825 schommelde het inwonertal rond de 30.000. Utrecht profiteerde dus niet van de bloei van de Gouden Eeuw, zoals de steden in Holland en Zeeland, maar kende ook niet de terugval die sommige van die steden kenden in de achttiende eeuw. Utrecht werd in ongeveer het jaar 1550 qua bevolking ingehaald door Amsterdam, in ongeveer het jaar 1600 door Haarlem en Leiden, in ongeveer het jaar 1650 door Rotterdam en in ongeveer het jaar 1700 door Den Haag. Utrecht was nu met Middelburg de op 5 na grootste stad van Nederland. Rond het jaar 1750 zakte Haarlem weer onder Utrecht, rond het jaar 1800 gold dat voor Leiden. Sindsdien is Utrecht de op 3 na stad van Nederland.

Vanaf het jaar 1825 volgde een lange periode van bevolkingsgroei; het aantal van 100.000 inwoners werd bereikt in het jaar 1899. De groei duurde tot 1970, toen als gevolg van woningtekort een snelle daling inzette, die rond 1985 dankzij stadsvernieuwing tot stilstand kwam. Vanaf 2000 groeide het inwonertal snel en werd de wijk Leidsche Rijn gebouwd. Gebiedsuitbreidingen van de gemeente Utrecht leidden in 1954 en 2001 tot een sprongsgewijze vermeerdering van het aantal inwoners. In januari 2009 bereikte de gemeente Utrecht de grens van 300.000 inwoners.

Eurovergunning aanvragen?