NIWO Vergunning aanvragen of verlengen Eindhoven

Als lid van de Nederlandse orde van administratie en belastingdeskundigen realiseren wij uw niwo vergunning aanvragen. Met onze ruime 12 jaren aan ervaring kunt u van ons uiterst vakbekwame afwikkeling van uw aanvraag verwachten.

AVESTA is Deskundig

Al

Bedrijven gingen u voor

Al vanaf

Bekijk onze tarieven

Binnen

NIWO vergunning geregeld bij Avesta Finance B.V.

N

Ruime kennis

Met ruime kennis en expertise binnen de transportbranche helpen we ú graag en snel verder met het aanvragen van een NIWO-vergunning, afgeven van een WAS-verklaring (ZMP-toeslag) of het behalen van een Paychecked certificering.

N

Eerlijk geprijsd

Al vanaf €270,- binnen 24 uur in behandeling. Neem gerust contact op voor een exacte prijsopgaven op basis van uw situatie.

N

Snel en goed geregeld

Binnn 24 uur – is dat niet snel genoeg? Bel ons dan direct voor ene spoed aanvraag.

N

Lid van de Nederlandse orde van Administratie en belasting kundigen

Arian Hosseini helpt u bij het realiseren van uw niwo vergunning aanvragen. Ruim 2172 transportbedrijven gingen uw voor.

Realiseer je NIWO verklaring bij ons

Wij helpen u graag bij uw niwo vergunning aanvragen.

NIWO-vergunning transportvergunningen

Bent u beroepsvervoerder met een vrachtauto dat een laadvermogen van meer dan 500 kilo heeft? Dan moet u beschikken over een eurovergunning (transportvergunning). Bij het aanvragen van een tranportvergunning moet u eerst aan vier kwaliteitseisen voldoen: Kredietwaardigheid en riscodragend vermogen, Vakbekwaamheid, Betrouwbaarheid en een Reeële vestiging.

Om te bewijzen dat u kredietwaardig bent en over voldoende risicodragend vermogen beschikt, moet u een jaarrekening met verklaring van een accountant of administratiekantoor tonen. Uw vermogen komt tot stand door storting van kapitaal, inbreng voertuigen of een achtergestelde lening. Bron: www.niwo.nl

Omdat veel zzp’ers of kleine ondernemingen niet zijn aangesloten bij een accountant of administratiekantoor kunt u bij ons een verklaring laten afleggen over uw jaarrekening ten behoeve van uw kredietwaardigheid en risicodragend vermogen.

Als lid van de NOAB zijn wij geautoriseerd om de aanvraag van uw NIWO vergunningen te verzorgen. (Regeling wegvervoer goederen Art. 6 lid 6 b). Voor het beoordelen en afgeven van een balansverklaring hanteren we de tarieven zoals die zijn vermeld op de tarieven pagina.

Gecertificeerd en beëdigd

Als gecertificeerd lid van NOAB, zijn wij beëdigd tot het afgeven van een balansverklaring voor het aanvragen van (NIWO) eurovergunning.

Voor het beoordelen en afgeven van een accountantsverklaring hanteren we de onderstaande tarieven.

Onze werkwijze is vrij eenvoudig, u mailt ons het onderstaande gegevens en we zullen uw aanvraag binnen twee werkdagen beoordelen. Uw gegevens en documenten worden uiteraard strikt en veilig gedocumenteerd.

Arian portret foto: specialist in Niwo vergunning aanvragen

Eindhoven

Je zou op het eerste gezicht Eindhoven categoriseren als moderne stad. Toch heeft de stad Eindhoven 140-tal aan rijksmonumenten. In dit deel van de stad ligt ook het Wilhelminaplein wat bekend staat om zijn ‘bruine’ kroegen. Het bedrijf Philips is onlosmakelijk verbonden met de stad Eindhoven. Al is het alleen al dat dit bedrijf van onder andere lampen, Philips, medische apparatuur en elektronica de hoofdsponsor is van de Eindhovense voetbalclub PSV. 

Accountantsverklaring NIWO aanvragen?

Het aantal parken, musea, kunstobjecten en historische bezienswaardigheden zorgen voor een levendige en gezellige stad waar veel te doen en te beleven is. Zo vind iedere zomer hier Park Hilaria plaats. Dit tijdelijke pretpark inclusief discotheek en biergarten biedt plezier voor jong en oud. Naast de vele kermisattracties en eettentjes zijn er regelmatig liveoptredens van uiteenlopende artiesten te bewonderen. Voor circusliefhebbers is er zelfs het Circo Circolo met unieke voorstellingen.

Kredietwaardigheidsverklaring NIWO aanvragen?

Als je het hebt over de Eindhoven en technologie dan mag je het merk DAF niet vergeten. Deze vrachtauto- en voormalige autofabrikant heeft sinds de oprichting in 1932 heel wat betekent voor Eindhoven. Verder staat DAF bekend om de automatische versnellingsbak die ze uitgevonden hebben: de Variomatic, die ook wel bekend staat onder de bijnaam ‘Het Pientere Pookje’. Dankzij deze techniek werden de DAF’s de snelste auto’s ter wereld, als het op achteruitrijden aankwam. De DAF’jes konden net zo hard achteruit als vooruitrijden. Dit heeft gezorgd voor de in de jaren zeventig en tachtig populair achteruitrijraces bij het televisieprogramma ‘Te land, ter zee en in de lucht’. Grote aantallen DAF’jes belandden hierdoor op de schroothoop.

Balansverklaring NIWO aanvragen?