NIWO Vergunning aanvragen of verlengen Almere

Als lid van de Nederlandse orde van administratie en belastingdeskundigen realiseren wij uw niwo vergunning aanvragen. Met onze ruime 12 jaren aan ervaring kunt u van ons uiterst vakbekwame afwikkeling van uw aanvraag verwachten.

AVESTA is Deskundig

Al

Bedrijven gingen u voor

Al vanaf

Bekijk onze tarieven

Binnen

NIWO vergunning geregeld bij Avesta Finance B.V.

N

Ruime kennis

Met ruime kennis en expertise binnen de transportbranche helpen we ú graag en snel verder met het aanvragen van een NIWO-vergunning, afgeven van een WAS-verklaring (ZMP-toeslag) of het behalen van een Paychecked certificering.

N

Eerlijk geprijsd

Al vanaf €270,- binnen 24 uur in behandeling. Neem gerust contact op voor een exacte prijsopgaven op basis van uw situatie.

N

Snel en goed geregeld

Binnn 24 uur – is dat niet snel genoeg? Bel ons dan direct voor ene spoed aanvraag.

N

Lid van de Nederlandse orde van Administratie en belasting kundigen

Arian Hosseini helpt u bij het realiseren van uw niwo vergunning aanvragen. Ruim 2172 transportbedrijven gingen uw voor.

Realiseer je NIWO verklaring bij ons

Wij helpen u graag bij uw niwo vergunning aanvragen.

NIWO-vergunning transportvergunningen

Bent u beroepsvervoerder met een vrachtauto dat een laadvermogen van meer dan 500 kilo heeft? Dan moet u beschikken over een eurovergunning (transportvergunning). Bij het aanvragen van een tranportvergunning moet u eerst aan vier kwaliteitseisen voldoen: Kredietwaardigheid en riscodragend vermogen, Vakbekwaamheid, Betrouwbaarheid en een Reeële vestiging.

Om te bewijzen dat u kredietwaardig bent en over voldoende risicodragend vermogen beschikt, moet u een jaarrekening met verklaring van een accountant of administratiekantoor tonen. Uw vermogen komt tot stand door storting van kapitaal, inbreng voertuigen of een achtergestelde lening. Bron: www.niwo.nl

Omdat veel zzp’ers of kleine ondernemingen niet zijn aangesloten bij een accountant of administratiekantoor kunt u bij ons een verklaring laten afleggen over uw jaarrekening ten behoeve van uw kredietwaardigheid en risicodragend vermogen.

Als lid van de NOAB zijn wij geautoriseerd om de aanvraag van uw NIWO vergunningen te verzorgen. (Regeling wegvervoer goederen Art. 6 lid 6 b). Voor het beoordelen en afgeven van een balansverklaring hanteren we de tarieven zoals die zijn vermeld op de tarieven pagina.

Gecertificeerd en beëdigd

Als gecertificeerd lid van NOAB, zijn wij beëdigd tot het afgeven van een balansverklaring voor het aanvragen van (NIWO) eurovergunning.

Voor het beoordelen en afgeven van een accountantsverklaring hanteren we de onderstaande tarieven.

Onze werkwijze is vrij eenvoudig, u mailt ons het onderstaande gegevens en we zullen uw aanvraag binnen twee werkdagen beoordelen. Uw gegevens en documenten worden uiteraard strikt en veilig gedocumenteerd.

Arian portret foto: specialist in Niwo vergunning aanvragen

Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland.

De gemeente Almere heeft 198.823 inwoners en grenst aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Veel inwoners zijn tevreden met het Almere van vandaag. De inwoners zijn verknocht geraakt aan de ruimte, het vele groen, het omringende water en de meerkernenstructuur. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt geheel onder zeeniveau.

Aan Almere werd door het Rijk een aantal jaar geleden gevraagd om ruimte te bieden aan 60.000 nieuwe woningen. Die vraag om ruimte is in de afgelopen jaren niet verminderd. De groei van Almere draagt bij aan de economische ontwikkeling van de Noordvleugel.

Almere wordt diverse en krijgt meer variatie. Aan de stad worden nieuwe stadsdelen ‘Almere Pampus’, ‘Almere Oosterwold’ en ‘Almere Centrum Weerwater’ toegevoegd. Er komen in deze stadsdelen andere type woningen en wijken gebouwd, dan die al in Almere aanwezig zijn. In Almere Oosterwold wordt landelijk en ruimtelijke gebouwd, in het hart van Almere en in Pampus wordt meer stedelijk en dichter op elkaar gebouwd. Zo ontstaat een stad die het zwaartepunt in het westen heeft gericht op Amsterdam. 

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grotere stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort Almere tot 1 van de 10 grootste gemeenten van Nederland.

De stad Almere is vernoemd naar het water genaamd Almere. Dit was in de middeleeuwen een meer of binnenzee grofweg waar nu het IJsselmeer ligt.
Volgens sommigen is ‘Almere’ een Germaanse naam voor ‘groot meer’, waarbij het woorddeel ‘mere’ een vroegere vorm is van het moderne ‘meer’. Het Germaanse ‘ala’ is zeer verwant met ons woord ‘al’, dat ‘geheel’ betekent, en in samengestelde woorden ‘groot’ of ‘erg’. Het ‘Aelmere’ wordt voor het eerst genoemd in een heiligenleven over de Angelsaksische bisschop Bonifatius. Daar wordt vermeld dat deze Ierse bisschop (in 754 bij Dokkum vermoord) in 753 vanaf de Rijn komende over een water genaamd ‘Aelmere’ richting het huidige Friesland voer. Rond 1100 wordt in een kroniek over het eiland Urk gesproken als ‘Urk in het meer Almere’.
Volgens een nieuwere opvatting is het woorddeel al (in de oudere vorm ael) echter een verwijzing naar een ander woord voor paling, het moderne aal.

De Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders (RIJP) gebruikte aanvankelijk de werknaam ‘Zuidweststad’ voor de nieuwe stad. In 1970 werd gekozen voor de naam Almere, waarbij alternatieve namen (‘IJmeerstad’, ‘IJdrecht’, ‘Nieuw Amsterdam’, ‘Eemmeerstad’ en ‘Flevostad’) afvielen. De nieuwe naam werd in 1971 voor het eerst gebruikt. 

Stadsdelen

De gemeente Almere bestaat (of zal bestaan) uit de volgende stadsdelen:

  • Almere Stad
  • Almere Haven
  • Almere Buiten
  • Almere Hout
  • Almere Poort
  • Almere Oosterwold
  • Almere Pampus

Accountantsverklaring NIWO aanvragen?

Bevolkingssamenstelling

Almere heeft een relatief jonge bevolking. Van de inwoners is 28 procent jonger dan 20 jaar en 8 procent is 65 jaar of ouder, tegen respectievelijk 24 en 15 procent in heel Nederland. De laatste jaren neemt het aantal jongeren echter af, en neemt het aantal ouderen toe.

19 procent van de inwonende is in Almere geboren, 29 procent is in de regio Amsterdam geboren en 20 procent is geboren in het buitenland. De grootste etnische groep is gevormd door de Surinamers: zij zijn met 22.027 mensen vertegenwoordigd in Almere. Andere grote etnische groepen zijn Marokkanen (7.309 inwoners), Antillianen (4.842) en Turken (3.390). In totaal herbergt Almere 160 nationaliteiten en 187 etnische groepen.

Relatie Amsterdam – Almere

Almere is oorspronkelijk gebouwd als overloopstad voor zowel Amsterdam als Het gooi. Nog steeds wonen er veel mensen die geboren zijn in Amsterdam en in Het Gooi in Almere. Veel van de inwoners hebben een relatie met deze regio’s (werk, recreatie, sociale contacten, etc.). Het gevolg is dat er een grote verkeersstroom is tussen Amsterdam en Het Gooi. Zowel de autoweg als de spoorweg via de Hollandse Brug bij Muiderberg en Stichtse Brug bij Huizen zitten aan de grenzen van hun capaciteit. Daarom wordt er al lange tijd gedacht aan nieuwe verbindingen, naast uitbreiding van de bestaande weg- en spoorwegcapaciteit.

De A6 wordt vanaf 2017 verdubbeld en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere wordt gestudeerd op verdere uitbreiding van het wegennet. Verder wordt er geïnvesteerd in verbreding en betere benutting van de dreven binnen Almere.

Ook wordt een sterke vergroting van de capaciteit van het openbaar vervoer nagestreefd. De verdubbeling van het aantal sporen van de Flevolijn is daarbij onvoldoende. Om minder afhankelijk te zijn van alleen de Hollandse Brug en de naastgelegen spoorbrug worden plannen gemaakt voor een brug of tunnel die mogelijk via het IJmeer loopt.

Kredietwaardigheidsverklaring NIWO aanvragen?

Winkels en markten

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op de zondag geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Elke laatste zondag van de maand kent Almere een ‘officiële’ koopzondag, waarop vrijwel alle winkels open zijn.

In de stadsdelen Stad, Haven en Buiten zijn wekelijkse markten.

Balansverklaring NIWO aanvragen?